Dobrodošli na portal www.hcpi.hr službenu stranicu Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo. Korištenjem bilo kojeg dijela portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja.

Podaci prikazani na ovim web stranicama ponuđeni su isključivo u svrhu informiranja.  Oni nisu službeni dokumenti niti se mogu koristiti u bilo kakve svrhe osim informativne. Dokumenti i slike mogu se preuzimati, uz obveznu suglasnost vlasnika sadržaja i navođenje izvora. Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno. Uredništvo, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja.

Sadržaj objavljen na www.hcpi.hr portalu ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe, ili na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta www.hcpi.hr portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu s propisima. Niti jedan dio www.hcpi.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promoviranje istih.

 

Izmjene uvjeta korištenja

Hrvatski centar za potresno inženjerstvo zadržava pravo bez najave povremeno promijeniti ili modificirati pravila. O važnim promjenama i dopunama www.hcpi.hr portal može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.hcpi.hr portalu, smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.