22. odnosno 23.11.2020. Savjetovanje 4: Zagrebu od Splita

Nastavljena su Savjetovanja: OBNOVA ZAGREBA NAKON POTRESA - znanjem za Zagreb svaki mjesec, kako je i početno planirano, pokušavajući Vas naviknuti da svaki 22. u mjesecu možete pogledati novi ciklus predavanja koji može pomoći što kvalitetnijoj obnovi Zagreba. Nismo ni odustali od podizanja razine znanja (ključno za kvalitetnu obnovu Zagreba) niti od kontinuiranog rada na podizanju razine svijesti o riziku od potresa (ključno za budućnost).

Veliko HVALA organizatorima (niže), a siguran sam da će ovaj zajednički napor i ujedinjavanje znanja pomoći Zagrebu, a u konačnici i Hrvatskoj.

Odslušana predavanja su nosila 6 sati sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje (stručno područje) i bila su besplatna. Detaljnije informacije su bile na stranicama: https://www.wienerberger.hr/informacije/dogadanja-i-treninzi/savjetovanje-obnova-zagreba-nakon-potresa.html.

 

U nastavku je snimak svih predavanja, dok se predavanja ne slože u uobičajeni pojedinačni format sa svim ostalim podacima.

CIjela snimka

 

 

sadržaj